August 1

0 comments

SHOPEE DAN POTENSI BUAT RM1000 SEHARI

Kalau dapat buat RM1000 sehari ni sama macam dapat buat RM30000 sebulan! Banyak sangat dah tu. Bayangkan kalau anda yang berjaya buat sebanyak tu? Mesti best kan?

Peluang ni sebenarnya sentiasa ada untuk anda. Cuma, kadang-kadang anda jadi tidak yakin dengan potensi yang dinyatakan. Tu benda biasa sebab kita semua akan ada rasa takut untuk mengambil risiko. Ia juga mungkin disebabkan oleh diri kita sendiri yang tidak tahu potensi sebenar yang ada pada sesebuah bisnes online.

Dengan Shopee, anda berpotensi untuk menghasilkan sebanyak yang telah disebutkan atau lebih. Ada banyak sebab yang mampu membuatkan anda berjaya buat duit dengan Shopee.

 

ANDA BOLEH JUAL APA SAHAJA DI SHOPEE

 Anda memang boleh jual apa sahaja di Shopee, tapi tidak semua akan menghasilkan income yang banyak dan tidak semua akan laku keras. Ia bergantung kepada bagaimana anda melakukan kajian produk untuk mengenalpasti produk yang berpotensi tinggi.

 

SISTEM ANTI-SCAMMER SHOPEE

 Sistem ini mungkin pada mulanya anda rasakan tidak memainkan peranan yang penting. Tapi anda tahu tak yang begitu ramai orang takut untuk melakukan jual beli secara online kerana risau di”scam”.

 

SISTEM PAYMENT YANG MESRA PENGGUNA

 Biasanya ramai yang dah nak beli, tapi bila sampai di bahagian payment, banyak sangat step kena buat dan ada yang tak berapa jelas arahannya.

Rugi la untuk penjual kalau selalu jadi macam ni. Tapi tidak di Shopee. Semuanya sangat mesra pengguna dan sebab itulah ramai yang berjaya dengan menjual di Shopee.

 

MACAM MANA NAK BUAT DUIT DENGAN SHOPEE?

Sebenarnya, untuk berjaya ni bukan anda kena tengok orang lain buat dan berjaya, so anda pun akan berjaya.

Kebiasaannya yang berjaya ni adalah mereka yang ada ilmu, teknik dan juga mentor yang tepat. Ilmu dan teknik ni ramai yang kongsikan. Tapi anda tak tahu mana yang berkesan dan mana yang tak.

Tapi, kalau anda nak buat duit dengan Shopee, ada satu panduan yang ada ketiga-tiga perkara yang disebutkan diatas.

Anda akan dapat ilmu yang banyak.

Anda akan dapat teknik yang luarbiasa keberkesanannya.

Yang paling best, anda akan dapat mentor yang super-friendly dan sangat membantu.

Panduan yang dimaksudkan adalah Rahsia Shopee. Panduan ni sekarang sedang hangat di pasaran dan harganya sangat-sangat berpatutan dengan nilai yang ditawarkan.

Cumanya, ada juga desas desus yang panduan ini mungkin akan dinaikkan harganya untuk menjaga kualiti support yang akan diberikan nanti. So, better dapatkan sekarang. Risau anda akan terlepas peluang untuk buat RM1000 sehari dengan Shopee!

>>DAPATKAN RASHIA SHOPEE KLIK SINI SEKARANG!<<

By Jasni Johari

August 1, 2018


Jasni Johari

About the author

Nama penuh Jasni Johari. Seorang Usahawan Internet & Takaful (jangan risau saya tak paksa korang beli takaful... haha). Saya dengan sebagus yang mungkin akan menyampaikan info,maklumat dan ilmu teknik, ilmu yang bukan teknik, semua atas pengalaman 11 Tahun dalam bidang pemasaran internet dan juga Takaful. Salam kenal dan semoga dapat manfaat...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

Anda dah bersedia ? Memiliki Medical Card, RM50 Sebulan. Termurah di Malaysia.

Sila Isikan nama, email dan no Handphone anda. Data anda selamat bersami kami. 

Get 10% off by signing up to our newsletter

I don’t want to see this offer anymore