RAHSIA BAGAIMANA CIKGU INI HASILKAN RM110,780.50 HANYA DI SHOPEE

Walaupun cara bisnes ni mudah tapi tak ramai orang tahu ….

Hari ini saya share RAHSIA daripada salah sorang peniaga di shopee. Cikgu BeBe(nama pangilan) adalah seorang guru sekolah, bisnes di shopee hanya sambilan sahaja untuk beliau menambah pendapatan.

Walaupun hanya part time…. Hasil jualan cikgu BeBe di shopee mencecah RM100,000.00

 

Mungkin anda terfikir.. berapakan kos yang terpaksa dikeluarkan oleh cikgu BeBe untuk menghasilkan jualan sehingga RM100K?..

Anda jangan TERKEJUT!.. cikgu BeBe TIDAK keluarkan modal satu sen pun.. katanya.. untuk dapatkan jualan yang banyak cuma kena rajin sikit lah.

Berniaga di Shopee sangat sesuai untuk orang yang ada kerja tetap dan nak buat kerja sambilan dari rumah untuk tambah pendapatan.

Anda RUGI BESAR jika tak ambil peluang ini.
Jika sebelum ini anda biasa menjual di Facebook @ Instagram, mulai hari ini anda perlu mula menjual di Shopee. Seriusss.. produk anda sangat senang terjual!

Shopee adalah platform online yang terbaik untuk anda mencuba kerana :

1. Senang diuruskan.

2. Tiada sebarang fees di kenakan.

3. Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi pre-order.

4. Pemasaran percuma dalam shopee.

5. Sistem komunikasi yang senang antara peniaga dan pembeli.

6. Boleh listing hanya menggunakan handphone je.

Kenapa saya katakan di shopee sangat senang untuk korang mulakan bisnes online?

..di Shopee Semuanya berkonsepkan pre-order dan dropship (bisnes tanpa modal)

 

“…Saya tak keluarkan modal satu sen pun… cuma kena RAJIN SIKIT LA…”

Sebenarnya ini adalah kunci kejayaan cikgu Bee terdapat dalam ‘statement’ di atas, yang penting kena RAJIN, setiap hari kena disiplinkan diri secara konsisten luangkan masa selama 1-2 jam untuk melakukan kerja-kerja ‘mengupload’ gambar2 dan details produk-produk yang hendak dijual. kerja-kerja ini di panggil ‘listing’. Semakin banyak produk anda listing semakin. Maknanya semakin anda rajin , semakin banyak income anda.

 

Bagaimana nk buat ‘lisiting’ saya ada kongsikan di artikel ini :

“…Lihat Wanita Ini, Jualan Tudung Secara “Part-Time” Cecah RM1000! SEHARI Di SHOPEE!…”

dan cikgu Bee, melakukan semua ini hanya sebagai ‘dropshiper’ cikgu Bee, tidak mempunyai produk langsung kat tangan dia, dia cuma melakukan secara dropship sahaja . Iaitu sekiranya berlaku pembelian dia akan order brg tersebut daripada supplier dan supplier akan hantar (pos) barang tersebut terus kepada pembeli, untung hasil daripada mark-up akan masuk kocek cikgu Bee, senang kan ?

Setelah selesai upload, baru la strategi marketing akan bermula, yang sebelum ini saya ada kongsikan bahawa di Shopee ada satu alat marketing yang memang ada di dalam sistem (ruangan admin) Shopee, Iaitu ia di panggil sebagai “boost” . Anda bole ‘Boost’ 5 daripada produk ada dalam satu masa .

Apabila anda menggunakan tools ini (boost). Produk anda akan berada di laman utama dan ini maksudnya produk anda berada di depan mata Jutaan pelawat laman web shopee. Pelawat-pelawat ini datang ke Shopee sememangnya untuk membeli.

Sudah tentu akan ada beberapa skill dan teknik tertentu bagaimana untuk menjadikan produk2 anda yang akan memukau pembeli untuk melawat kedai anda dan seterusnya melakukan pembelian. Semua panduan itu ada di kongsikan di e-book ini CHANNEL X PRO . 

Ini bukan sekadar e-book bahkan ia merupakan sebuah gudang yang akan memberikan servis dropship kepada anda, maksudnya anda bole terus bermula berniaga selepas baca panduan walaupun anda tidak mempuyai modal macam ciikgu Bee.

 

Yang paling BEST SEKALI, ialah apabila tim Channel X PRO di PAWAMA ada menyediakan ‘template’ dalam bentuk excel file, yang aman di dalam file tersebut mempunyai ‘listing’ produk-produk Hot (anda tidak perlu buat kajian pasaran lagi ) sebanyak lebih 200 jenis Produk.  

Dengan file ini anda TIDAK PERLU lagi untuk “mengupload” produk anda satu per satu. Hanya dalam masa yang cukup singkat kedai anda akan terus PENUH dengan lebih 200 produk HOT. 

Menarik kan……

Anda bole lihat lebih details kat sini >> Channel X PRO

take it o leave it..

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*