Alpha Premier

PERHATIAN: Khas untuk yang ada masalah kulit gelap, kulit kering dan berbintik ini berita baik untuk anda


Sabun pemutih dengan kandungan buah betik dan whitening yang dapat mencerahkan kulit anda

Dah cuba 1001 produk pemutih tapi masih kulit macam tuh je?  Lepas ni tak payah pening dah Sabun Kalysa kan ada! Pakai Setiap Kali Mandi, terus Cerah Putih dan Berseri. Kulit Pon Lembut. 


Beli produk sekarang

Adakah anda mengalami masalah kulit seperti ini:-

Kulit Kusam

Kulit Kering

Kulit Gelap

Warna kulit tidak merata

Bintik bintik pada kulit

Kulit pecah pecah

Memperkenalkan Kalysa Soap

Sabun yang akan menjaga kelembaban dan kesihatan kulit anda

Produk ini dirumuskan untuk blaa blaa blaa…..Kandungan blaa blaa blaa… ini telah di formulasikan dengan bahan blaa blaa blaa… Produk ini juga berdaftar dengan KKM serta bertaraf GMP…

***Huraian mengikut kesesuai produk anda

Fakta Tentang Kalysa Soap

Produk pemutih yang sedang viral dan terbukti mencerahkan dalam waktu 2 minggu

Membantu menutrisi kulit

Huraian ringkas

Membuat kulit tampak cerah

Huraian ringkas

Merawat & Melembabkan kulit

Huraian ringkas

Menghilangkan bintik hitam pada kulit

Huraian ringkas

Kelebihan Kalysa Soap ini yang telah diyakini

Kandungan sabun kalysa dapat melembabkan kulit, bagus untuk anda yang memiliki masalah kulit

Dari Bahan semula jadi

Tidak keringkan kulit

Tidak menyebabkan iritasi

Selamat untuk kulit

Bagus untuk semua jenis kulit

Melembutkan kulit

Kalysa soap boleh dipakai oleh siapa saja yang ingin..

Sudah lebih dari 2000 pengguna sudah membuktikan bahwa Sabun Kalysa berkesan mengatasi masalah kulit

Memiliki kulit putih

Memiliki kulit yang lembab

Memiliki kulit halus

Memiliki kulit cerah

Memiliki kulit Glowing

Memiliki kulit bebas noda

Betul Ke Sabun Kalysa Ni Berkesan

⭐⭐⭐⭐⭐

Review dari pelanggan kami yang sudah mencuba sabun Kalysa​






HARI NI ANDA SANGAT SANGAT BERTUAH BILA ANDA ORDER SEKARANG!

Jika Order Sekarang, Kami akan bagi 3 Freegift bernilai rm75 Secara PERCUMA.

***Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika anda order di laman web ini sahaja.

PERCUMA

Shampoo Kalysa RM35

PERCUMA

Whitening Cream Bernilai RM25

PERCUMA

Postage Bernilai RM15

Order sekarang, tak perlu bayar dulu.
Bayar pada posmen masa barang sampai (COD)

Anda takut tak sampai barang bila order?

Jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

✔Anda submit order tanpa perlu buat apa apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

✔Barang akan sampai dalam 5-7 hari berkerja bergantung pada lokasi penerima

✔Barang dijamin sampai di depan pintu anda. Sediakan Wang tunai secukupnya

✔Caj Penghantaran serendah RM10 dikenakan pada pelanggan

*(Semenanjung Sahaja)

ORDER SEKARANG SEBELUM PROMOSI INI DITUTUP!

Pilih pakej anda & order sekarang sebelum terlambat!

Jom grab BONUS tak masuk akal ni HARINI JUGA, SIla Klik button BELI SEKARANG dibawah untuk tempahan.

Amaran! Promosi ini akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja. Selepas ini anda perlu bayar harga asal dan tiada special gift yang akan diberikan.


SAVER

RM60

Per Botol

  • Botol Percubaan
  • Penghantaran Percuma
  • Boleh COD (Sampai Baru Bayar)
  • Tiada Freegift


Order Sekarang

Hot Sales

COMBO SAVER

RM100

Per Botol

  • Jimat RM20
  • Penghantaran Percuma
  • Boleh COD (Sampai Baru Bayar)
  • Freegift Cream Whitening


Order Sekarang

SUPER COMBO SAVER

RM150

Per Botol

  • Jimat RM30
  • Penghantaran Percuma
  • Boleh COD (Sampai Baru Bayar)
  • 3 Freegift PERCUMA


Order Sekarang

SOALAN YANG PENGGUNA SABUN KALSYA SELALU TANYA PADA KAMI

Adakah produk ini benar benar boleh mencerahkan kulit?

Kesan adalah berbeza setiap individu. Ada yang cepat dan ada yang lambat sedikit, Tapi setakat apa yang kami dapat feedback daripada kebanyakan pengguna selalunya akan nampak kesan perubahan selepas beberapa minggu.

 

Ada kesan samping ke sekiranya menggunakan produk ini?

Huraian jawapan anda

Produk ni sesuai ke pada kulit saya yang sensitif?

Huraian jawapan anda

Adakah produk ini akan membuat kulit jadi kering?

Huraian jawapan anda

Selesaikan Masalah Kulit Anda Sekarang Dengan Sabun Kalysa!


Saya Nak Order Sabun Kalysa

Perlukan Bantuan kami ?


Facebook-f


Whatsapp


Instagram

Kalysa Soap

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.