August 13

0 comments

3 TEKNIK INI MEMBOLEHKAN PRODUK ANDA MELETUP DI SHOPEE!

Nak Tahu Bagaimana Untuk Meletupkan Produk di Shopee? Semua teknik yang saya kongsikan ini merupakan salah satu fungsi yang disediakan oleh pihak Shopee dan anda boleh gunakan secara PERCUMA.

1. BOOST NOW

 

Apa itu BOOST NOW? 

BOOST NOW ialah salah satu cari menaikkan produk anda berada di halaman paling hadapan Shopee. Jadi apabila pembeli membuat carian di Shopee, maka produk anda akan berada di halaman paling hadapan sekali!

Anda bole menggunakan boost now ini selama 4 jam sekali, dan anda bole ‘apply’ ke 5 jenis produk anda pada setiap 4 jam tersebut secara percuma.

2. MY DISCOUNT

MY DISCOUNT adalah salah satu cara di mana anda boleh meletakkan diskaun bagi produk anda. Sebagai contoh di atas, tag berwarna kuning menunjukkan produk anda telah diberi diskaun (promosi) yang mana ini sekaligus boleh meningkatkan kemungkinan produk anda terjual!

Ini merupakan strategi anda bagi meningkatkan lagi sales anda di Shopee. Terpulan kepada anda startegi diskaun yang macam mana anda akan gunakan.

 

3. MY CAMPAIGN

MY CAMPAIGN adalah kempen yang diadakan oleh pihak Shopee pada tempoh masa tertentu.

Sebagai contoh, Shopee akan mengadakan kempen tertentu pada hari-hari tertentu seperti HARI RAYA SALES, CHINESE NEW YEAR SALES dan lain-lain. Pada ketika ini, Shopee akan mengadakan promosi besar-besaran melalui media samaada televisyen ataupun secara online untuk mengajak lebih ramai pembeli ketika kempen promosi tersebut.

Di sini, anda boleh meletakkan produk anda menyertai kempen tersebut dan sudah tentunya produk tersebut akan meletup!

Itu merupakan antara 3 teknik yang anda bole gunakan dalam kempen pemasaran anda di Shopee. Sekiran anda ingin belajar dengan kaedah yang betul supaya anda tidak buang masa dengan try dan error , ebook ini adalah yang paling sesuai untuk anda.

Semua panduan itu ada di kongsikan di e-book ini CHANNEL X PRO .

Ini bukan sekadar e-book bahkan ia merupakan sebuah gudang yang akan memberikan servis dropship kepada anda, maksudnya anda bole terus bermula berniaga selepas baca panduan walaupun anda tidak mempuyai modal macam cikgu BeeBee ( RAHSIA BAGAIMANA CIKGU INI HASILKAN RM110,780.50 HANYA DI SHOPEE ).

 

Yang paling BEST SEKALI, ialah apabila tim Channel X PRO di PAWAMA ada menyediakan ‘template’ dalam bentuk excel file, yang aman di dalam file tersebut mempunyai ‘listing’ produk-produk Hot(anda tidak perlu buat kajian pasaran lagi ) sebanyak lebih 200 jenis Produk.  

Dengan file ini anda TIDAK PERLU lagi untuk “mengupload” produk anda satu per satu. Hanya dalam masa yang cukup singkat kedai anda akan terus PENUH dengan lebih 200 produk HOT. 

Menarik kan……

Anda bole lihat lebih details kat sini >> Channel X PRO

 

take it or leave it…

 

 

 

By Jasni Johari

August 13, 2018


Jasni Johari

About the author

Nama penuh Jasni Johari. Seorang Usahawan Internet & Takaful (jangan risau saya tak paksa korang beli takaful... haha). Saya dengan sebagus yang mungkin akan menyampaikan info,maklumat dan ilmu teknik, ilmu yang bukan teknik, semua atas pengalaman 11 Tahun dalam bidang pemasaran internet dan juga Takaful. Salam kenal dan semoga dapat manfaat...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>
Copy link
Powered by Social Snap